Akciós repülőjegy      Szállás Thaiföldön      Utasbiztosítás      Thaiföldi körutazás      Thaiföldi üdülés     
Válassz egy menüpontot

Akciós, olcsó Shanghai, Hanoi, Saigon, Hong Kong, Auckland repülőjegy

A repjegy keresővel mindig az éppen aktuális Shanghai, Hanoi, Saigon, Hong Kong, Auckland repülőjegy árakat lehet online megnézni majd a kapott kombinációk közül a megfelelőt azonnal le lehet foglalni, meg lehet vásárolni.

REPÜLŐJEGY FOGLALÁSHOZ BANKKÁRTYÁRA NINCS SZÜKSÉG!

A foglalás nem jár kötelezettséggel, de biztosítja a repülőn a helyeket. A visszaigazolásban meghatározott időpontig kell kifizetnie a lefoglalt helyeket ( 24-72 óra ).

Akciós Shanghai repülőjegy vásárlás esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Shanghai repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Shanghai felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Shanghai repülőjegyet.
3) Akciós, olcsó Shanghai repülőjegy ára mindíg Budapest-Shanghai repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Shanghai repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Shanghai útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online Shanghai repülőjegy vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Shanghaiba közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Shanghai-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Shanghai repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Shanghai útvonalra.

Akciós Hanoi repülőjegy vásárlás esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Hanoi repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Hanoi felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Hanoi repülőjegyet.
3) Akciós, olcsó Hanoi repülőjegy ára mindíg Budapest-Hanoi repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Hanoi repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Hanoi útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online Hanoi repülőjegy vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Hanoi közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Hanoi-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtétel�� repülőjegy.
8) Akciós Hanoi repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben.
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Hanoi útvonalra.

Akciós Saigon repülőjegy vásárlás esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Saigon repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Saigon felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Saigon repülőjegyet.
3) Akciós, olcsó Saigon repülőjegy ára mindíg Budapest-Saigon repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Saigon repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Saigon útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online Saigon repülőjegy vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Saigonba közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Saigon-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Saigon repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben.
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Saigon útvonalra.

Akciós Hong Kong repülőjegy vásárlás esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Hong Kong repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Hong Kong felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Hong Kong repülőjegyet.
3) Akciós, olcsó Hong Kong repülőjegy ára mindíg Budapest-Hong Kong repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Hong Kong repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Hong Kong útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online Hong Kong repülőjegy vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Hong Kongba közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Hong Kong-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Hong Kong repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben.
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Hong Kong útvonalra.

Akciós Auckland repülőjegy vásárlás esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Auckland repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Shanghai felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni az Auckland repülőjegyet.
3) Akciós, olcsó Auckland repülőjegy ára mindíg Budapest-Auckland repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Auckland repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Auckland útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online Auckland repülőjegy vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell az Auckland közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Auckland-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Auckland repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Auckland útvonalra.