Akciós repülőjegy      Szállás Thaiföldön      Utasbiztosítás      Thaiföldi körutazás      Thaiföldi üdülés     
Válassz egy menüpontot

Akciós repülőjegy Bangkokba, Koh Samuira, Krabira, Chiang Maiba

A repjegy keresővel mindig az éppen aktuális Bangkok, Koh Samui, Krabi, Chiang Mai repülőjegy árakat lehet online megnézni majd a kapott kombinációk közül a megfelelőt azonnal le lehet foglalni, meg lehet vásárolni.

REPÜLŐJEGY FOGLALÁSHOZ BANKKÁRTYÁRA NINCS SZÜKSÉG!

A foglalás nem jár kötelezettséggel, de biztosítja a repülőn a helyeket. A visszaigazolásban meghatározott időpontig kell kifizetnie a lefoglalt helyeket ( 24-72 óra ).

Akciós repülőjegy Bangkokba vásárlása esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Bangkok repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Bangkok felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Bangkoki repülőjegyet.
3) Akciós repülőjegy Bangkokba ára mindíg Budapest-Bangkok repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Bangkok repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Bangkok útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online repülőjegy Bangkokba vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Bangkokba közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Bangkok-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Bangkok repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és felt��telű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Bangkok útvonalra.

Akciós repülőjegy Koh Samuira vásárlása esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Koh Samui repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Bangkok felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Koh Samui repülőjegyet.
3) Akciós repülőjegy Koh Samuira ára mindíg Budapest-Bangkok repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Koh Samui repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Koh Samui útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online repülőjegy Koh Samuira vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Koh Samuira közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Bangkok-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Koh Samui repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben kés��bbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Koh Samui útvonalra.

Akciós repülőjegy Krabira vásárlása esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Krabi repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Krabi felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Krabi repülőjegyet.
3) Akciós repülőjegy Krabira ára mindíg Budapest-Krabi repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Krabi repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Krabi útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online repülőjegy Krabira vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Krabira közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Krabi-Budapest repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Krabi repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Krabi útvonalra.

Akciós repülőjegy Chiang Maiba vásárlása esetén az alábbi 10 pontot kell figyelembe venni.
1) Amennyiben akciósan szeretné a Budapest-Chiang Mai repülőjegyet megvásárolni, úgy a repülőjegy foglalás Chiang Mai felé mihamarabb történjék meg.
2) A repülőjegy foglalás után kb.24-72 órán belül, a légitársaság által megadott időpontig kell kifizetni a Chiang Mai repülőjegyet.
3) Akciós repülőjegy Chiang Maiba ára mindíg Budapest-Chiang Mai repülő járat telítettségétől függ.
4) Az akciós Chiang Mai repülőjegy sok esetben nem elérhető, mivel Budapest - Chiang Mai útvonalon a járatok sokszor telítettek, ezért csak magasabb áron tud repülőjegyet vásárolni.
5) Online repülőjegy Chiang Maiba vásárlása esetén nem minden esetben a legolcsóbb ár a legkedvezőbb.
6) Figyelni kell a Chiang Maiba közlekedő járatok indulásának, érkezésének időpontjára, az átszállási időkre, valamint arra, hogy a repülőjegy visszaváltható vagy módosítható-e az Ön igénye szerint.
7) Amikor egy út alatt több országba, ill. városba kíván utazni, úgy nem biztos, hogy a Budapest-Bangkok-Chiang Mai repülőjegy lesz az Ön számára a legkedvezőbb díjtételű repülőjegy.
8) Akciós Chiang Mai repülőjegy keresés alkalmával foglalási rendszerünkben megtalálja az Ön számára az adott pillanatban legkedvezőbb árú és feltételű konstrukciót a kiválasztott időszakra.
9) Amennyiben későbbi időpontban újraindítja a keresést, úgy a járatok telítettségének függvényében más árakat és járatokat fog találni a foglalási rendszerben
10) Foglalási rendszerünk nem emlékezetből dolgozik, így az adott pillanatnak megfelelő árakat ad ki a Budapest-Chiang Mai útvonalra.