Akciós repülőjegy      Szállás Thaiföldön      Utasbiztosítás      Thaiföldi körutazás      Thaiföldi üdülés     
Válassz egy menüpontot

Jövőre kezdődhet az Embraer új légcsavaros típusának fejlesztése

2021. június 23. - A brazil gyártó egyik vezetője közölte: ha 2022-ben elindul a program, az évtized végén be is mutatkozhat az új, teljesen nulláról tervezett turbólégcsavaros repülőgépük.
tovább »


Átvette első Embraer E195-E2-es gépét a Helvetic Airways

2021. június 23. - A svájci Helvetic Airways átvette az első Embraer E195-E2 típusú gépét a brazil gyártótól, és bázist nyit Bázel repülőterén.
tovább »


Visszaalakította utasszállítóvá két Boeing 777-esét az Austrian Airlines

2021. június 23. - Több mint másfél év után az Austrian Airlines nem teljesít több cargo-járatot utasszállító géppel, az erre használt Boeing 777-esekbe újra beszerelték az üléseket.
tovább »


Holland-svéd együttműködésben kutatják a fenntartható repülőgép-üzemanyag gyártási lehetőségeit

2021. június 23. - Faipari melléktermékekből speciális eljárással fenntartható üzemanyagot készítő (SAF) üzemmel kapcsolatos kutatásokba szállt be a KLM.
tovább »


Visszaadhatja az írországi engedélyeit is a Norwegian

2021. június 23. - Sajtóhírek szerint visszaadja az írországi légi üzemeltetői engedélyét a Norwegian, a korábbi öt AOC-ből így kettő marad, miközben vezetőváltás is történt a légitársaságnál.
tovább »


Teljesítette első repülését a Volocopter légi taxi

2021. június 23. - Levegőbe emelkedett a német Volocopter GmbH startup cég teljesen elektromos meghajtású kétszemélyes repülő taxija, az eseményről videó is készült.
tovább »


A repülővel közlekedők számára érvényben maradnak az utazási korlátozások

2021. június 23. - A légi úton hazánkba érkezők számára érvényben maradnak a korlátozások, így a védettségi igazolvány ellenőrzése is, de egyéb módokon mától korlátozás nélkül léphet be bárki a szomszédos államok nagy részéből.
tovább »


Munkaerőhiány miatt járatokat töröl az American, a Delta pilótákat toboroz

2021. június 22. - A korábbi létszámleépítések után az USA nagy légitársaságai elkezdték újra visszavenni a korábban elbocsátott dolgozókat, de az American Airlines még így is hiánnyal küzd.
tovább »


A Qatar akarja elsőként az Airbus vagy a Boeing új áruszállítóját

2021. június 22. - Bár még egyik gyártó sem jelentette be új áruszállító típusának elindítását, a Qatar Airways indító légitársasága lenne az A350F-nek vagy a 777X cargo-változatának.
tovább »


Még több A330-ast készül áruszállítóvá alakítani az Airbus leánycége

2021. június 22. - Az élénkülő kereslet miatt növeli kapacitását az A330-as típus cargo-változattá átépítésére az EFW, amely a drezdai üzem bővítése mellett az Egyesült Államokban és Kínában is megjelenik.
tovább »